PRENOSIVE LABORATORIJE

Italijanska kompanija MICROGATE  u svom portfoliu proizvoda ima dva integrisana rešenja, jedno za evaluaciju sportskih performansi, a drugu za praćenje rehabilitacije kod povreda.

Oba sistema su prenosiva i sastoje se iz više uređaja koji komuniciraju međusobno.Imaju prilagođene izveštaje na osnovu unapred definisanih protokola, čime se značajno štedi vreme i poboljšava  se upotrebljivost  dobijenih podataka.

Sportska laboratorija

Zahvaljujući mogućnosti modulacije testova i komunikacionih karakteristika MICROGATE instrumenata, postoji mogućnost dobijanja potpune slike fizičkog stanja sportiste, na osnovu parametara različitih aktivnosti, uz mogućnost precizne i ciljane intervencije za poboljšanja specifičnih aspekata performansi.

MICROGATE-ova  sportska portabilna laboratorija je rešenje koje omogućava svakom treneru dobijanje najpotpunije procene kretanja sportiste. To je set instrumenata koji omogućava objektivnu unakrsnu analizu protokola treninga, u rasponu od osnovnih motoričkih do složenijih, istovremeno radeći na specifičnim kognitivnim kvalitetima koji se koriste za razvoj pokreta. 

Sastoji se iz sledećih uređaja:

Rehabilitaciona laboratorija

Kombinovanjem uređaja za analizu hoda, procenu pokreta i kognitivne treninge nastala je ova konfiguracija.. Cilj je pružanje kvalitetne podrške u medicinskoj i rehabilitacionoj oblasti: dijagnozi, rehabilitaciji i prevenciji povreda pomoću visoko tehnoloških, tačnih i efikasnih instrumenata.

MICROGATE-ova  rehabilitaciona  portabilna laboratorija je rešenje koje omogućava svakom fizioterapeutu, osteopati i kineziologu da lako izvrši kompletnu procenu pokreta. Sastoji se od paketa alata koji omogućava da se rehabilitaciji pristupi transverzalno sa objektivnim analizama, od osnovnih do složenih motoričkih veština, takođe radeći na specifičnim kognitivnim kvalitetima koji se koriste u ponovnom učenju i razvoju motoričkih obrazaca.

Sastoji se iz sledećih uređaja::

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment